Liebster Answers

Li Dea @ https://lidea.blog/2020/10/17/liebster-award-2020/ nominated me for a Liebster Award. I thought it was very sweet of Li Dea to nominate me, but I don’t participate in awards because I am a curmudgeonly El Cheo. However, since Li Dea’s blog is in Russian, I could not resist answering her questions in Russian, Welsh, and English. How much fun is that?

Мои 11 вопросов к кандидатам:
My (Li Dea’s) 11 questions for candidates:

Question 1)

  • Какие три вещи вы считаете наиболее важным делать каждый день?
  • What three things do you find most important to do every day?

Answer 1)

  • Сделай кофе для Лори. Стадные кошки. Разместите запись в блоге.
  • Gwneud coffi i Laurie. Cathod y fuches. Postiwch gofnod blog.
  • Make coffee for Laurie. Herd cats. Post a blog entry.

Question 2)

  • Если бы вы услышали предупреждение об опасности, то что бы вы ответили?
  • If you heard a warning about a hazard, what would you say?

Answer 2)

  • Предупреждение! Есть опасность!
  • Rhybudd! Mae yna berygl!
  • Warning! There’s a hazard!

Question 3)

  • У вас есть песня, которая спета как будто про вас?
  • Do you have a song that is sung as if about you?

Answer 3)

  • “Нет больше мистеру Славному Парню” Элиса Купера.
  • “Dim Mwy Mr. Nice Guy” gan Alice Cooper.
  • “No More Mr. Nice Guy” by Alice Cooper.

Question 4)

  • С какой знаменитостью вы бы выпили чашечку кофе?
  • Which celebrity would you like to have a cup of coffee with?

Answer 4)

• Жан Рено – французский актер.
• Jean Reno – Actor o Ffrainc.
• Jean Reno — French actor.

Question 5)

  • По шкале от 1-10 насколько забавны ваши шутки? А окружающих вас людей?
  • On a scale of 1-10, how funny are your jokes? And the people around you?

Answer 5)

  • 3. Мои шутки – отстой.
  • 3. Mae fy jôcs yn sugno mewn gwirionedd.
  • 3. My jokes really suck.

Question 6)

  • Если бы вы могли вступить в любую прошлую или нынешнюю музыкальную группу, то в какую бы вы хотели?
  • If you could join any past or current music group, which one would you like?

Answer 6)

  • Black Sabbath.
  • Saboth Du.
  • Black Sabbath.

Question 7)

  • Какой ваш любимый семейный праздник, традиции?
  • What is your favorite family holiday, tradition?

Answer 7)

  • У нас его нет. Каникулы случаются, когда случаются.
  • Nid oes gennym un. Mae gwyliau’n union fath o ddigwydd pan fyddant yn digwydd.
  • We don’t have one. Vacations just kind of happen when they happen.

Question 8)

  • С каким животным вы себя ассоциируете и почему?
  • What animal do you associate yourself with and why?

Answer 8)

  • Кошка. В молодости меня называли «Человеком-кошкой».
  • Cath. Cefais fy ngalw yn “Cat Man” pan oeddwn i’n ifanc.
  • Cat. I was called “Cat Man” when I was young.

Question 9)

  • Какую вещь вы бы никогда не сделали снова?
  • What thing would you never do again?

Answer 9)

  • Ответьте на вопрос о присуждении премии Либстера.
  • Ateb cwestiwn ar gyfer gwobr Liebster.
  • Answer questions for a Liebster award.

Question 10)

  • Кто знает вас лучше всех?
  • Who knows you best?

Answer 10)

  • Бог.
  • Duw.
  • God.

Question 11)

  • Какие три предмета вы бы взяли с собой на необитаемый остров?
  • What three items would you take with you to a desert island?

Answer 11)

  • Гитара. Солнечное зарядное устройство.
  • Компьютер. Gitâr. Gwefrydd solar. Cyfrifiadur.
  • A guitar. A solar charger. A computer.

57 thoughts on “Liebster Answers

  1. I picked a couple of awards along the way, just taking the graphic that was sent to me and saving it to the archives. The person who gave me the Liebster award made a graphic with a lobster in the center.

    Answer #2 – What the robot in Lost In Space would say, “Warning!”
    Answer #7 – Holiday tradition, this year, I don’t know. It’s been much too rough.
    Answer #6 – Fleetwood Mac (Peter Green era). They did some very good riffs.
    Answer #3 – I don’t think there would be a song. Maybe, Iceman. Andrea would say, Cold As Ice when we were first married and I was still active duty.
    Answer #1 – Cats, horses, cookies.
    Answer #10 – Andrea knows me the best, Laurie not far behind.
    Answer #11 – 1000 ft roll of parachute cord, a folding ceramic blade knife, a case of Avon’s Skin So Soft.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.